Professionele Kano Trailers

open slideshow

Professionele Kano Trailers

Ons professionele gamma kano en kajak aanhangwagens biedt een uitstekende bouwkwaliteit, functionele ontwerpen en alles wat je mag verwachten van een trailer. 

Ze zijn gebaseerd op ons uitstekend assortiment universele trailers met volledige Europese typegoedkeuring en worden geleverd met een conformiteitsattest. 

Het zwaar gegalvaniseerd stalen constructie frame, overloop en handrem, volledige wegverlichting en reservewiel maken dat u volledig klaar bent voor de openbare weg. De laadbaren zijn voorzien van een zwaar rubber kussen voor de bescherming en het antislip laden van de kano's en kajaks . De goed geplaatste vastmaakpunten zorgen voor de beveiliging van uw lading.    

Alle trailers zijn voorzien van een telescopische neuswiel en een afsluitbare  kogelkoppeling van 50 mm. 

Ze beschikken ook over een over de volle breedte afsluitbare stevige box onder het hoofdframe, waardoor u roeiriemen en andere uitrusting kan vervoeren, terwijl ze proper blijven en veilig uit het zicht. De stevige box heeft drie laaddeuren bovenaan , plus een achterste laaddeur die toegang geeft tot de uitrusting wanneer de aanhangwagen volledig is geladen. 

Hier wordt het 08C8 model getoond. Het kan maximaal tot 8 open kano's of tot 24 kajaks vervoeren. De bovenste dwarsbalken kunnen worden versteld in de hoogte en wijdte. 

Wij beschikken ook over een iets meer basic assortiment standaard trailers, die afzonderlijk worden vermeld.

Houd er rekening mee dat de uiteindelijke afmetingen kunnen afwijken van de hierboven getoonde, te wijten aan kleine veranderingen in de gebruikte materialen of fabricage processen. 

We kunnen ook trailers in speciale afmetingen voorzien om te laten passen in garages, containers enz. waarvoor we een aparte offerte verstrekken. 

De trailer is ook beschikbaar in 6' lang en kan 3 of 4 dwarsbalken hebben.

€3.354,00
» Trailer weight and capacity (kg):
Gross weight: 1300 Unladen weight: 380 Capacity: 920
» Overall dimensions (mm):
Length: 4850 Width: 2050 Height: 2650
» Internal dimensions (mm):
Length: 2530 Width: 1500 Height: 280 Platform Height: 870
» Additional information:
Tyre size: 165 x 138 ply Tow ball height: 400