Aanhangwagen


Deze serie aanhangers is ontworpen om maximale sterkte met een laag eigen gewicht , gecombineerd met moderne uitstraling en veilig, stabiel slepen kenmerken bieden .
 Alle modellen hebben een thermisch verzinkt stalen chassis met 2mm dik pre - gegalvaniseerd staal zijkanten 300mm diep en een 18mm fenol gecoat anti-slip multiplex vloer.

De onafhankelijke rubber vering assen auto omkeren remmen , geëxploiteerd door een gietstalen hydraulisch gedempt over met een bekrachtigde handrem en integrale neuswiel run koppeling. Volledige weg verlichting zijn aangebracht en de speciaal ontworpen schade resistente spatborden zijn voorzien van aluminium tred - plaat ' staan op ' toppen op tandemasser modellen .

Alle trailers zijn beschikbaar met een reeks optionele apparatuur voor vele toepassingen , met inbegrip van ramp staart deuren en gaas opzetborden passen echter extra apparatuur zal het leeggewicht verhogen en de payload . Het is belangrijk bij de keuze van een aanhangwagen te controleren of het trekkende voertuig een voldoende trekvermogen , en bij gebruik met een bedrijfswagen , dat de gewichten binnen de toegestane treingewichten op het voertuig aangebracht.

Wij fabriceren ook een scala aan ongeremde aanhangwagens , 5 ' x 3 ' , 6 ' x 4 ' , 8 ' x 4' en 8 ' x 5 ' tot een maximum bruto gewicht van 750kg .

13_1264_Ramp_590x350.jpg