Bedrijfstrailers


Bedrijfstrailers voor zwaar werk zijn beschikbaar in 3 gewichtsklassen: 2 ton , 2,6 ton en het maximaal toegestane gewicht van 3,5 ton. Ze zijn verkrijgbaar in 3 opbouwlengtes: 2,5 m , 3 m en 3,6 m (ca. 8 ', 10' en 12 ') en 4 breedtes van ongeveer 4 ' 5 ' , 5'6 " en 6 ". 

Model 20MD is gemaakt met de meest mogelijke compacte afmetingen om  minigraafmachines van 1500 kg te vervoeren, waardoor een minimum bruto treingewicht mogelijk is.  

Grotere trailers zijn beschikbaar met een volledige hellingsplatform deur en een verlengde trekstang geschikt voor het transport van mini-gravers ( 26MD en 35MD ) of met wegneembare hellingsplatformen en gedeeltelijke vloeren om machines op rupsbanden tot 2,9 ton te vervoeren. 

Aanhangwagens met een hydraulische kantel-en oprit deur zijn ontworpen om een lage hellingshoek te voorzien, nodig voor schaarliften en soortgelijke machines. 

Speciale modellen zijn beschikbaar voor vaste machinerie, generatoren, pompen, compressoren etc. Laat ons gerust een offerte op maat voor u maken naar gelang uw wensen en aantallen.  

Onze grootste trailer in deze reeks van 12 ' x 6' is geschikt voor grotere vuilniswagens en schrankladers . Ze kunnen worden uitgerust met 3 assen , maar het grotere leeggewicht zal de nuttige lading verminderen. 

Alle 26 en 35 aanhangwagens hebben massief stalen zijkanten van 300mm diep en 3mm dik en gelaste stalen spatborden met hechtingspunten voor het laden.  Een antislip vloer met fenollaag van 18mm, volledige wegverlichting en markeringen waar nodig , een zwaar neuswiel en een verwisselbare kentekenplaathouder . Een reservewiel en drager zijn een extra optie om het leeggewicht te verminderen en de nuttige lading te maximaliseren.

Plant_Trailer_banner.jpg