Paarden trailer


Ons ontwerp ervaring gebruik te maken van de nieuwste duurzame materialen heeft ons in staat om een stijlvol assortiment van paardentrailers , die een laag eigen gewicht , uitzonderlijke sterkte , goede aerodynamica en stabiel slepen kenmerken combineren produceren .

Het chassis en de kozijnen zijn allemaal thermisch verzinkt staal met een semi- monocoque constructie waardoor een lage vloerhoogte en een lager zwaartepunt dan onze concurrenten ook het verstrekken van verhoogde bodemvrijheid , minder leeggewicht en een extra 3 " hoofdruimte binnen dezelfde totale hoogte .

Alle trailers hebben Avonride Softride volledig onafhankelijk rubberen ophanging met automatische omkeren remmen en een hydraulisch gedempte kink in de kabel met een bekrachtigde handrem , vooraan telescoopsteunwiel , en een reservewiel .

De zijkanten zijn bekleed met speciaal gefabriceerde glasvezel / multiplex gelamineerde panelen met gegalvaniseerd staal schoppen panelen en vacuüm gevormde flexibele vulling panelen .

De vloer is vervaardigd met een 22cm breed 2mm verzinkt staal sectie op beide zijden waar maximale sterkte en rotten weerstand vereist is . Het middelste gedeelte is een rot slijtvaste kunststof paneel dat is sterk, solide en stil en biedt totale veiligheid . Een volledig aluminium plankenvloer is verkrijgbaar als optie . De kraampjes hebben twee 18mm verwijderbare rubberen vloermatten die til om de vloer te drogen tijdens het wassen en voor periodieke keuring . De sectie en hellingbanen voor vloer zijn gebonden met versterkte anti-slip rubber matten .

Het dak is warmte reflecterende witte plastic gecoat gegalvaniseerd staal met een sectie met glasvezel voorzijde en een groot vacuüm gevormde raam met ingebouwde ventilator . Ventilatie is ook voorzien aan elke kant en over de achterste deuren.

Divisies zijn gegalvaniseerd staal met flexibele vulling panelen en versterkt rubber schoppen rokken. Ze zijn scharnierend op een centrale post op alle front lossen modellen. De voorste en achterste bars zijn volledig gevoerd en in hoogte verstelbaar en blijven aan de divisie, uit de weg van de paarden tijdens het laden en lossen.

Alle trailers hebben een hoge standaard specificatie en zijn volledig uitgerust met een unieke koppeling spiegel , waarmee de trekhaak om gezien te worden door de bestuurder tijdens het koppelen het elimineren miss uitlijning en beschadigde bumpers . Lamp , hapering slot , interne en externe koppelverkoop ringen en reservewiel zijn allemaal standaard . Een zadel rek en afdekplaat gemonteerd naar Deauville modellen en een afsluitbare tack kast in Ascot modellen.

Amerikaanse stijl achterdeuren met een uittrekbare oprit zijn beschikbaar op de voorkant unload modellen als optie . Deze zijn zeer gebruikelijk in Europa en steeds meer populair in het Verenigd Koninkrijk , die gemakkelijker te laden en het maken van de trailer veelzijdiger .

Volle breedte voor en achter bars zijn ook beschikbaar voor gebruik met de divisies verwijderd. Een merrie en veulen kan naar goeddunken van de eigenaar worden vervoerd , maar extra zekerheid dient te worden voorzien voor de deur van de bruidegom die is ontworpen om te openen van binnenuit voor veiligheid en gemak . Andere opties zijn een scharnierend hoofd scheidingswand , een eenvoudig te monteren wielklem en de graphics streep verkrijgbaar in geel , rood , groen, zwart , blauw of roze

Een verwijderbare aluminium schotten poort en oprit kant poorten kunnen ook worden aangeboden aan het vervoer van schapen en ander kleinvee toestaan . Volledig voldoet aan het vervoer van dieren handelen en het verhogen van de trailers veelzijdigheid.

ascot_200x122.jpg