Trailers dierenvervoer


Bateson Vee zijn in de productie al meer dan 60 jaar gedurende welke tijd ze hebben voortdurend verder ontwikkeld op de hoogte van de steeds veranderende wetgeving met betrekking tot auto's en het vervoer van dieren te houden .

We hebben getracht het trailers zo eenvoudig en licht mogelijk te houden zonder dat de kracht om te gaan met de harde omgeving waarin deze kunnen werken .

Alle modellen hebben een thermisch verzinkt chassis en worden pannelled met 2mm gehard aluminium zijkanten en een warmte reflecterende , kunststof gegalvaniseerd stalen dak . De vloer is een 18mm Fenol bekleed paneel bedekt met aluminium bedekte - plaat. Alle aanhangwagens tot 3500 kg zijn uitgerust met onafhankelijke wielophanging assen en auto omkeren remmen . Volledige weg verlichting , vergrendeling trekhaak en reservewiel zijn allemaal standaard .

Model 90LT en 100LT zijn ontworpen voor gebruik met tractoren en hebben bladveren en hydraulische remmen . Een cross -divisie poort is standaard in deze trailers en optioneel in de andere modellen . De maximaal toegestane pen lengtes zijn 12 ' voor het vee . 10 ' voor varkens en schapen en 8' voor kalveren .

Sommige modellen zijn beschikbaar met meer hoofdruimte en kan worden uitgerust met een houten helling , borst bars en een centrum divisie voor de occasionele transport van paarden. Eenvoudig uitneembare dekken zijn beschikbaar voor de modellen 30LT om 60LT en volledig inklapbare dekken zijn verkrijgbaar in Eurostock modellen.

Nieuw voor 2012 is een neerklapbare bovenste voorste gedeelte om de ventilatie te verbeteren en de luchtweerstand , beschikbaar op de modellen 30LT om 48HB .

100LT_Vents_400_Tyres_008_200x122.jpg