Grootste enkelassige kantel trailer voor algemene doeleinden

open slideshow

Grootste enkelassige kantel trailer voor algemene doeleinden

10 ' x 5 ' De grootste enkelassige auto huif aanhanger

De GT33 is een lage belasting voor algemene doeleinden trailer geschikt voor alle soorten tuin-en bouwmachines .

De GT33 maakt gebruik van de gepatenteerde principe van de uitbreiding van het dek naar achteren door middel van het blokkeren van de laadklep horizontaal , dit breidt het platform en kan het lichaam in evenwicht boven het draaipunt op de achteras . Het lichaam kan dan worden gekanteld , zodat de belasting te worden gereden of een lier op dan zal het lichaam terug naar de normale positie . Als de klep is gesloten op de pomp , zal het lichaam blijven gesteld of meerdere onderdelen van de uitrusting worden geladen . Wanneer de klep wordt losgelaten het lichaam terug naar de horizontale stand .

Bij het lossen van het lichaam wordt vrijgegeven en de laadklep verlaagd , de lading kan dan naar achteren bewogen wanneer het lichaam kantelt , hydraulisch gedempt en de last verdreven . Indien de belasting niet zelfrijdende het lichaam kan worden verhoogd met de handpomp voor het lossen .

Alle auto tilt aanhangers zijn volledig uitgerust voor normaal gebruik en hebben een volledig gegalvaniseerd chassis met een 18mm fenol coating antislip vloer en ladingzekering punten . Apparatuur omvat een front neuswiel , auto achteruitrijden de oplooprem , volledige weg verlichting , reservewiel , trekhaak slot , en een afsluitbare gereedschapskist voor bandjes en apparatuur.

De GT33 heeft een bandje lier gemonteerd standaard .

€2.869,00
» Trailer weight and capacity (kg):
Gross weight: 1700 kg Unladen weight: 415 kg Capacity: 1285 kg
» Overall dimensions (mm):
Length: 4380 mm Width: 1970 mm
» Internal dimensions (mm):
Length: 3040 mm Width: 1500 mm Height: 250 mm Platform Height: 410 mm
» Additional information:
Tyre size: 155 - 70 x 12
Optie Prijs (excl. BTW) Order
Wielslot 2 €162,00 optie toevoegen aan bestelling