Hydraulische kantel trailer


Bateson Hydraulische Huifopleggers zijn ontworpen om vele types van voertuigen en machines te vervoeren. De lage platform en ondiepe aanpak hoek staan apparatuur met een minimale bodemvrijheid of een lange overhang vooraan om gemakkelijk te worden geladen. Ze zijn verkrijgbaar in drie soorten : de GT -modellen die enkele as lage belasting universele aanhangers , geschikt voor alle soorten tuin-en bouwmachines , de AT serie die tandemasser , auto tilt platform trailers geschikt voor machines en voertuigen met een gewicht tot zijn 2 ton en veelzijdig PT reeks kantelen platform trailers die beschikbaar zijn met twee-of driepersoons assen tot 3500kg brutogewicht zijn .

Het assortiment PT zijn zeer lage belasting vlak platform aanhangwagens met hydraulische tilt . De laser gesneden chassis leden nemen de buitenkant delen van de vloer die de sterkte , terwijl het verminderen van de perronhoogte en leeggewicht verhoogt . Dit maakt ook de band grepen en vastzetten van de lading punten in het dek te snijden in de zijkanten . Als scharnierende zijkanten zijn vereiste drie zijn voorzien aan iedere kant met een lift uit het centrum en hoekpalen . Een 75cm hoog oprit deur is gemonteerd op alle drie trailers om een constante aanpak hoek bieden . detchable hellingsblokken zijn beschikbaar voor zeer lage voertuigen en verliezen hellingen zijn beschikbaar voor zijdelingse belasting die slaan tussen het centrum kant berichten. Als een gratis optie bieden wij deze trailers zonder de achterklep en met 2 dia onder hellingen 1200mm lang en 300mm breed . Dit maakt een achteroverbouw en verder vermindert de aanpak hoek . Een 2 ton handlier of 12v elektrische lier en een front-adjustable wielblok zijn ook beschikbaar als opties .

Niet- kantelbare modellen beschikbaar die kan worden uitgerust met triple assen indien nodig , kunnen ze vervolgens worden verzilverd op een bruto gewicht van 3500kg .

Op de GT en AT trailers het dek uitstrekt naar achteren door het verlagen van de laadklep die horizontaal vergrendeld . Hierdoor kan het lichaam in evenwicht boven het draaipunt ( wanneer niet uitgerust met ingebouwde extra uitrusting) . Het lichaam kan dan worden gekanteld , zodat de belasting te worden gereden of een lier op en het lichaam zal terugkeren naar de normale positie . Als het ventiel van de pomp is afgesloten , zal het lichaam opgewekt blijven om verschillende items , wanneer de klep wordt geopend het lichaam verlaagt geladen . Bij het lossen van het lichaam wordt vrijgegeven en de laadklep verlaagde de machine kan worden gereden op de oprit en het lichaam zal kantelen , hydraulisch gedempt en de last verdreven . De trailer kan worden gekanteld door middel van de handpomp indien nodig.

Wij fabriceren ook speciale huif aanhangers voor schaarliften en veegmachines , 26TP en 35TP , 2600 kg en 3500 kg bruto gewichten , kunnen deze worden gebouwd met extra lichaamslengte tot grotere machines indien nodig tegemoet te komen. Kijk ook op onze immer populaire Hydraulic Tilt Car aanhangers , deze hebben bewezen ideaal voor veel meer toepassingen die alleen vervoer per auto te zijn .

PT76_018_200x122.jpg