Hydraulische kantel trailer voor tuin en bouwmachines

open slideshow

Hydraulische kantel trailer voor tuin en bouwmachines

De GT30 is een lage belasting voor algemene doeleinden trailer geschikt voor alle soorten tuin-en bouwmachines .

De GT30 maakt gebruik van de gepatenteerde principe van de uitbreiding van het dek naar achteren door middel van het blokkeren van de laadklep horizontaal , dit breidt het platform en kan het lichaam in evenwicht boven het draaipunt op de achteras . Het lichaam kan dan worden gekanteld , zodat de belasting te worden gereden of een lier op dan zal het lichaam terug naar de normale positie . Als de klep is gesloten op de pomp , zal het lichaam blijven gesteld of meerdere onderdelen van de uitrusting worden geladen . Wanneer de klep wordt losgelaten het lichaam terug naar de horizontale stand .

Bij het lossen van het lichaam wordt vrijgegeven en de laadklep verlaagd , de lading kan dan naar achteren bewogen wanneer het lichaam kantelt , hydraulisch gedempt en de last verdreven . Indien de belasting niet zelfrijdende het lichaam kan worden verhoogd met de handpomp voor het lossen .

Alle auto tilt aanhangers zijn volledig uitgerust voor normaal gebruik en hebben een volledig gegalvaniseerd chassis met een 18mm fenol coating antislip vloer en ladingzekering punten . Apparatuur omvat een front neuswiel , auto achteruitrijden de oplooprem , volledige weg verlichting , reservewiel , trekhaak slot , en een afsluitbare gereedschapskist voor bandjes en apparatuur.

De GT30 heeft een bandje lier standaard gemonteerd

€2.693,00
» Trailer weight and capacity (kg):
Gross weight: 1300 kg Unladen weight: 385 kg Capacity: 915 kg
» Overall dimensions (mm):
Length: 4380 mm Width: 1970 mm
» Internal dimensions (mm):
Length: 3040 mm Width: 1500 mm Height: 250 mm Platform Height: 410 mm
» Additional information:
Tyre size: 165-13 x 8 Tow ball height: 400 mm
Optie Prijs (excl. BTW) Order
Wielslot 2 €162,00 optie toevoegen aan bestelling