Onberemde trailers


Aanhangwagens hoeven niet te worden uitgerust met remmen tot het bruto gewicht van meer dan 750 kg , of als het gewicht van de aanhangwagen en de belasting niet hoger is dan de helft van het gewicht van het trekkende voertuig . Dit heeft vele voordelen , de aanhangwagen kosten veel minder en onderhoud sterk verminderd .

De meeste kleine trailers beschikbaar zijn van de caravan type en niet opstaan om commerciële toepassingen . Ons platform trailers 520 , 720 en 72H zijn vervaardigd , met behulp van veel van dezelfde materialen en dezelfde standaard als onze 3500 kg trailers.The onafhankelijke rubber ophanging assen op alle modellen gebruiken afgedicht lager hubs met een 1300 kg capaciteit en nooit bijgesteld.

Nieuw op deze reeks is de afsluitbare cast koppeling die nu beschikt over een uitgebreid handvat waardoor het gemakkelijk is om te werken in moeilijk bereikbare plaatsen vaak te vinden op quad koppelingen en onder de deur gemonteerd reservewiel wielen.

B53 , B64 , B84 en B85 zijn vervaardigd uit vooraf verzinkt , heavy duty , 2 mm dik staal . Laser gesneden , geponst en gevormd op de nieuwste CNC-machines . Alle trailers zijn beschikbaar met een reeks opties waardoor ze geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan toepassingen .

720_200x122.jpg