Gesloten van trailer

open slideshow

Gesloten van trailer

12 ' x 5 ' x 6 ' 2.000 kg . Gesloten van trailer

De 360V de langste 5 ' breed van aanhangwagen , met een groter volume , maar nog steeds binnen de totale breedte van veel trekkende voertuigen . Het heeft een verzinkt stalen chassis en de interne stalen frame met sterke sjorogen net boven de vloer . De zijkanten zijn binnenkant beschermd door gegalvaniseerde stalen ladingzekering rails.

De trailer is bekleed met hoogglans glasvezel multiplex laminaat een stuk zijplaten , met 18mm fenol coating geen slip vloer en een doorschijnend glasvezel dak.

De aërodynamische uit is glasvezel met een 18mm ply interne scheidingswand die ook opbergvakken voor stuwvoorzieningen . De voorkant is voorzien van een reservewiel en vervoerder en een ingenieuze spiegel waarmee de trekhaak en het voertuig kogel om gezien te worden door de bestuurder tijdens het koppelen , waardoor foutieve uitlijning en beschadigde bumpers .

 

-Auto omkeren over-run remmen zijn standaard uitgerust met een cast koppeling en integrale neuswiel . Avonride Softride assen zijn standaard geven van een vlotte rit , zelfs als onbeladen . De 360V heeft assen verzinkt en de spatborden zijn afgedicht om het lichaam en hebben een speciale weerstand tegen beschadigingen einde lijstwerk . De achterlichten bevatten alle functies in een stijlvolle behuizing en worden op de stalen beugels bedraad met een waterdichte aansluitdoos voor een standaard type N 7-polige stekker gemonteerd .

De achterklep kan verdorren de standaard dak gemonteerde aluminium rolluik of optionele dubbele scharnierende busje deur met een soort container slot of een zware veer bijgestaan volledige hoogte hellingbaan ( rekening met ongeveer 50kg toename leeggewicht ) .

€4.928,00
» Trailer weight and capacity (kg):
Gross weight: 2000 kg Unladen weight: 650 kg Capacity: 1350 kg
» Overall dimensions (mm):
Length: 4880 mm Width: 2030 mm Height: 2270 mm
» Internal dimensions (mm):
Length: 3560 mm Width: 1480 mm Height: 1710 mm
» Additional information:
Tyre size: 165 x 13 Tow ball height: 400 mm