Van trailer


Ons assortiment van aanhangwagens is ontwikkeld gedurende vele jaren met verschillende modellen toegevoegd in reactie op klanten verzoeken. Met een aanhangwagen van dit type zal het vermogen van een busje verdubbelen of kan zelfs worden vervangen , slepen een auto of 4 x 4 . Er is geen wegenbelasting of M.O.T. het aanbieden van een zeer zuinige manier van goederenvervoer. We hebben een bereik van afmetingen en capaciteiten voor de meeste trekkers passen .

De nieuwste en kleinste van alle glasvezel ongeremd 120V ziet er geweldig uit en heeft vele toepassingen gevonden van het meenemen van extra bagage met taxi's , disco en band apparatuur om racen motorfietsen .

De grotere trailers hebben allemaal remmen overschrijding van 1300 kg tot 3,5 ton totaalgewicht . Het gebruik van de nieuwste technologie en materialen heeft geresulteerd in een aanhangwagen met een slimme moderne uitstraling met goede aerodynamica en lage un laadde gewicht . De chassis zijn allemaal verzinkt en voorzien van onafhankelijke rubber ophanging assen . Er is een interne stalen frame , niet vaak te vinden in dit soort trailer , waarop belasting bevestigingshaken en verzinkt staal koppelverkoop rails zijn bevestigd . Er is een 18 mm multiplex lager schutbord aan de voorzijde met stalen koppelverkoop rails boven . De zijkanten zijn lichtgewicht glasvezel / multiplex composiet panelen en het dak is doorzichtig glasvezel met een aluminium frame.

De standaarduitrusting omvat een vergrendeling koppeling , reservewiel en drager en onze ingenieuze koppeling spiegel waarmee de kink in de kabel te zien tijdens het koppelen om verkeerde uitlijning en beschadigde bumpers elimineren . De trailers kunnen worden uitgerust met ofwel de standaard dak gemonteerde roldeur . scharnierende van deuren of een veer bijgestaan oprit deur . Een front personeel deur of zijrol deuren kunnen worden gemonteerd aan speciale eisen . Ook binnen hoofdruimte kan worden verhoogd indien gewenst of bouwhoogte kan worden verkleind, zodat in gebouwen , maar de aërodynamische voorkant zou moeten worden vervangen door een vlakke voorzijde .

550_V_Ramp_Door_004_590x350.jpg