Van trailer 300 V

open slideshow

Van trailer 300 V

De 300V is eventueel van onze populairste  aanhangwagen , is het binnen het treingewicht van de meeste bestelwagens en zal de capicity verdubbelen. Het heeft een verzinkt stalen chassis en de interne stalen frame met sterke sjorogen net boven de vloer . De zijkanten zijn binnenkant beschermd door stalen tophat vastzetten van de lading rails.

De trailer is bekleed met hoogglans glasvezel multiplex laminaat een stuk zijplaten , met 18mm fenol coating geen slip vloer en een doorschijnend glasvezel dak.

De aërodynamische voorzijde is glasvezel met een 18mm ply interne scheidingswand die ook opbergvakken voor stuwvoorzieningen . De voorkant is voorzien van een reservewiel en vervoerder en een ingenieuze spiegel waarmee de trekhaak en het voertuig kogel om gezien te worden door de bestuurder tijdens het koppelen , waardoor foutieve uitlijning en beschadigde bumpers .

-Auto omkeren over-run remmen zijn standaard uitgerust met een cast koppeling en integrale neuswiel . Avonride Softride assen zijn standaard geven van een vlotte rit , zelfs als onbeladen . De 300V heeft assen verzinkt en de spatborden zijn afgedicht om het lichaam en hebben een speciale weerstand tegen beschadigingen einde lijstwerk . De achterlichten bevatten alle functies in een stijlvolle behuizing en worden op de stalen beugels bedraad met een waterdichte aansluitdoos voor een standaard type N 7-polige stekker of 13 polige stekker gemonteerd .

De achterklep kan verdorren de standaard dak gemonteerde aluminium rolluik of optionele dubbele scharnierende busje deur met een soort container slot of een zware veer bijgestaan volledige hoogte hellingbaan ( rekening met ongeveer 50kg toename leeggewicht ) .

€4.489,00
» Trailer weight and capacity (kg):
Gross weight: 2000 kg Unladen weight: 600 kg Capacity: 1400 kg
» Overall dimensions (mm):
Length: 4340 mm Width: 2030 mm Height: 2280 mm
» Internal dimensions (mm):
Length: 2960 mm Width: 1480 mm Height: 1750 mm
» Additional information:
Tyre size: 165 x 13