Grootste van trailer 2600 kg

open slideshow

Grootste van trailer 2600 kg

12 " x 6 " x 6'6 grootste 2600kg van trailer

De 470V is de grootste 2600kg busje aanhangwagen , het is vaak voorzien van een oprit deur en ladingzekering palen voor het transport van deense karren geladen met planten , maar is geschikt voor veel banen zelfs bewegende alles wat meubels om het huis in Frankrijk! . De specificatie is vergelijkbaar met de 390V maar twee voet langer. Het heeft een stalen chassis en de interne stalen frame met sterke sjorogen net boven de vloer . De zijkanten zijn binnenkant beschermd door stalen tophat vastzetten van de lading rails.

De trailer is bekleed met hoogglans glasvezel multiplex laminaat een stuk zijplaten , met 18mm fenol coating geen slip vloer en een doorschijnend glasvezel dak.

De aërodynamische voorzijde is glasvezel met een 18mm ply interne scheidingswand die ook opbergvakken voor stuwvoorzieningen . De voorkant is voorzien van een reservewiel en vervoerder en een ingenieuze spiegel waarmee de trekhaak en het voertuig kogel om gezien te worden door de bestuurder tijdens het koppelen , waardoor foutieve uitlijning en beschadigde bumpers .

 

-Auto omkeren over-run remmen zijn standaard uitgerust met een cast koppeling en integrale neuswiel . Avonride Softride assen zijn standaard geven van een vlotte rit , zelfs als onbeladen . De 470V heeft assen verzinkt en de spatborden zijn afgedicht om het lichaam en hebben een speciale weerstand tegen beschadigingen einde lijstwerk . De achterlichten bevatten alle functies in een stijlvolle behuizing en worden op de stalen beugels bedraad met een waterdichte aansluitdoos voor een standaard type N 7-polige stekker of 13 polige stekker gemonteerd .

De achterklep kan verdorren de standaard dak gemonteerde aluminium rolluik of optionele dubbele scharnierende busje deur met een soort container slot of een zware veer bijgestaan volledige hoogte hellingbaan ( rekening met ongeveer 50kg toename leeggewicht ) .

€5.501,00
» Trailer weight and capacity (kg):
Gross weight: 2600 kg Unladen weight: 730 kg Capacity: 1870 kg
» Overall dimensions (mm):
Length: 4880 mm Width: 2300 mm Height: 2440 mm
» Internal dimensions (mm):
Length: 3560 mm Width: 1770 mm Height: 1880 mm
» Additional information:
Tyre size: 175 x 13 Tow ball height: 400 mm